Uusi digitaalinen palvelu kokoaa taloyhtiön asiat yhteen paikkaan

PHM Digital on uusi digitaalinen palvelu, jonka avulla taloyhtiön asiat voidaan koota yhteen paikkaan. Palvelu sujuvoittaa taloyhtiön ja asumisen asioiden hoitamista ja seurantaa. Tarjoamamme digitaalinen palvelu on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille ja asukkaille.

Uusi palvelumme tuo taloyhtiön toimintaan läpinäkyvyyttä; se helpottaa hallituksen, isännöitsijän ja kiinteistönhuollon välistä yhteydenpitoa sekä mahdollistaa sujuvan hallitustyöskentelyn. PHM Digital on iso askel kohti modernimpaa, tehokkaampaa ja helpompaa yhteisten asioiden hoitoa.

Monipuolisia toiminnallisuuksia hallituksille, isännöitsijöille ja asukkaille

Palvelun avulla taloyhtiön hallitus voi esimerkiksi järjestää yhtiökokouksia, hallinnoida yhteisiä tärkeitä dokumentteja sekä seurata kattavasti kiinteistön kulutuslukemia. Digitaalinen kokousprosessi antaa hallitukselle ja asukkaille mahdollisuuden osallistua päätöksentekoon paikasta riippumatta. Tarvittavat kokousasiakirjapohjat ovat helposti saatavilla. Palvelun avulla voidaan allekirjoittaa sähköisesti sopimuksia ja muita dokumentteja.

Isännöitsijälle palvelu tarjoaa kokonaisnäkymän taloyhtiön tietoihin ja huoltopyyntöihin. Taloyhtiön koko huoltokokonaisuus on nähtävillä yhdellä kirjautumisella. Isännöitsijä voi seurata kiinteistön kulutuslukemia ja huoltopyyntöjä sekä hallinnoida asiakirjoja digitaalisesti yhdessä hallituksen kanssa.

Asukkaat pääsevät lukemaan taloyhtiötä ja asumista koskevia ajankohtaisia tiedotteita sekä seuraamaan omien huoltopyyntöjen etenemistä.

Veloitukseton palvelu

Olemme kehittäneet palvelua yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja se kehittyy jatkuvasti. Tarjoamme palvelun asiakkaillemme osana huoltosopimusta, ja se on täysin veloitukseton. Asiakaspalvelumme opastaa palvelun käyttöönotossa.

Olemme koonneet tietoa palvelusta PHM Digital -sivulle.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Järjestämme PHM Digitalin esittelytilaisuuksia 27.3.2024 asti keskiviikkoisin klo 17–18 Teamsissa. Esittelemme tilaisuuksissa palvelun keskeisimmät toiminnot. Kaikissa tilaisuuksissa on sama sisältö. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit osallistua tilaisuuteen alla olevasta linkistä. Tervetuloa!

Liity mukaan tästä linkistä https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MGJlY2Q2ZmUtODRhMy00NDcwLWI1Y2UtZGNiYjMxNjI1Y2Mx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2260750957-dc0c-4bd7-9a9a-fa7078b4db6f%22%2c%22Oid%22%3a%22d8544ab7-6b33-48a8-9c8e-9d0b04c09948%22%7d

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot